artax spss dimensions
artax applicatie ontwikkeling
Javascript staat uitgeschakeld: Dit heeft tot gevolg dat u niet optimaal gebruik kunt maken van het navigatie gedeelte van deze website.
Om u toch verder te kunnen laten gaan vind u hieronder een tekst versie van de menu's waar u een probleem mee zou kunnen hebben.
Diensten: Applicatie ontwikkeling | Trainingen | Dimensions | Website ontwikkeling
Over ons: Werkwijze | Profiel | Partners
artax applicatie ontwikkeling
Home > Total solutions

Introductie KIT Global

Met trots maakt Artax melding van onze nieuwe totaal-oplossing, KIT Global.
KIT Global is een omgevingsmanagement & response systeem voor infrastructurele bouwprojecten. Het systeem registreert, signaleert en communiceert.
KIT Global is het resultaat van Artax jarenlange ervaring in onderzoeks- en document management, maar nu toegepast in een oplossing voor een minder voor de hand liggende branche.

KIT Global vormt een koppeling tussen meldingsystemen en haalt haar informatie, zoals live meetdata uit het veld, handmatige meldingen en eigen waarnemingen en invoer, op gestructureerde wijze binnen en zorgt voor een totaaloverzicht van het project. Een Centraal Meldpunt voor de omgeving is onderdeel van het systeem, waardoor u in contact kunt blijven met de omgeving en haar bewoners. Zij kunnen claims, klachten en vragen on-line of via een callcenter indienen.

Al deze gegevens worden continue geanalyseerd en bij afwijkingen of escalaties in het bouwproces zal KIT Global tot actie overgaan, door bijvoorbeeld een picketdienst via een smart phone te waarschuwen en relevante informatie te tonen inclusief het beschikbare bouwdossier.

KIT Global geeft de juiste informatie bij de juiste persoon op het juiste moment met de juiste historische achtergronden. Het houdt gedurende het bouwproject voor u de vinger aan de pols en signaleert wanneer u tot actie dient over te gaan.
Groot voordeel is dat u ongewenste verstoring van het bouwproces tijdig kunt signaleren en daar naar kunt handelen waardoor eventuele gevolgschade en claims kunnen worden beperkt danwel kunnen worden voorkomen.Kit global www.kitglobal.nl


artax applicatie ontwikkeling
© 1995 - 2014 Artax B.V. Alle rechten voorbehouden
Artax spss dimensions Footer Image
artax applicatie ontwikkeling artax applicatie ontwikkeling artax applicatie ontwikkeling artax applicatie ontwikkeling artax applicatie ontwikkeling artax applicatie ontwikkeling artax applicatie ontwikkeling artax applicatie ontwikkeling artax applicatie ontwikkeling artax applicatie ontwikkeling artax applicatie ontwikkeling artax applicatie ontwikkeling artax applicatie ontwikkeling artax applicatie ontwikkeling artax applicatie ontwikkeling