artax spss dimensions
artax applicatie ontwikkeling
Javascript staat uitgeschakeld: Dit heeft tot gevolg dat u niet optimaal gebruik kunt maken van het navigatie gedeelte van deze website.
Om u toch verder te kunnen laten gaan vind u hieronder een tekst versie van de menu's waar u een probleem mee zou kunnen hebben.
Diensten: Applicatie ontwikkeling | Trainingen | Dimensions | Website ontwikkeling
Over ons: Werkwijze | Profiel | Partners
artax applicatie ontwikkeling
Home > Feedback Management

Vragenlijst gestuurd onderzoek

Als u vragenlijst gestuurd onderzoek wilt uitvoeren in bijvoorbeeld meerdere talen online, papier, telefoon of persoonlijk inclusief real-­time rapportage, dan staan de Artax experts klaar om u te helpen en te begeleiden. Met gebruik van het Unicom Intelligence (voorheen IBM Data Collection of Dimensions) platform kunnen we u support, training en applicaties aanbieden.

Hiernaast vindt u een gedeelte van de beschikbare applicaties die we kunnen aanbieden. Ons assortiment van applicaties omvat echter meer dan 50 applicaties en scripts. Aan de rechterkant van deze pagina vindt u een samenvatting van de belangrijkste. Staat uw applicatie er niet bij, dan kunt u dit laten weten via het volgende formulier.Templates
Een essentieel onderdeel van het maximaliseren van de voordelen van IBM Data Collection web is integratie van uw huisstijl in de vragenlijst lay­‐out. Of heeft u meerdere onderzoeken die allemaal hun eigen identiteit en uitstraling nodig hebben? In het bouwen van sjablonen voor IBM Data Collection web heeft Artax een brede ervaring. Wij combineren de richtlijnen van uw huisstijl met de specifieke kenmerken van de lay-­outs en dat natuurlijk binnen de gestelde tijdslimiet.
Read more

Survey test
Welke tests heeft u uit te voeren voordat je een vragenlijst in het veld zet? Is de routing goed? Passen alle vragen en antwoorden correct in uw sjabloon, ook op meerdere schermresoluties? Is de logica fout-vrij? Zijn al uw deelnemers in staat om uw vragenlijst te openen? Ook met andere browsers? Komt uw uitnodiging e-mail door firewalls en spamfilters? Zoals u kunt zien, dient u aan veel dingen te denken. Om u te hulp met dit belangrijke onderdeel van uw enquête project, bieden wij Survey Test, dit tegen een vaste prijs. Met al deze informatie weet u dat uw data collectie foutvrij zal verlopen.
Read more

Dimensions
Applicaties:

AXpanel
AXpanel is een panel management oplossing voor IBM Data Collection. Lees meer.

Easylink
Easy Link maakt het eenvoudig om een leesbare, eenvoudig te communiceren link naar een online vragenlijst te maken. Als u bijvoorbeeld werkt met papieren vragenlijsten en de respondent een alternatief wilt bieden door de antwoorden via een online vragenlijst in te vullen, is de standaard IBM Data Collection­‐URL niet echt geschikt om hiervoor mee te sturen. Het overtypen van “https://survey1.artax.nl/mriWeb/mriweb.dll?i.Project=DEMO” zal voor de meeste respondenten een drempel zijn. Met Easy Link kunt u hiervan bijvoorbeeld “artax.nl/kto” maken.

AXecute
AXecute maakt acties beschikbaar door op een voorgedefinieerde knop te drukken.

QAreporter
QAreporter kan toegepast worden in combinatie met een IBM Data Collection vragenlijst. Het toont een overzicht van alle gegeven antwoorden door een respondent aan het eind of tijdens een interview. Tevens kan het omgaan met herstarts, niet-gestelde vragen en filter vragen die niet in het overzicht moeten verschijnen. De output kan weergegeven worden via een email of op het scherm (via HTML) en dan printen.

AXupload
Als u bestanden of foto’s wilt ontvangen als onderdeel van een vragenlijst, dan maakt AXupload het mogelijk om respondenten dit eenvoudig te laten uploaden tijdens het interview.

Email validation
Deze applicatie valideert de input van een tekstveld dat een email adres moet bevatten. De foutmelding voor een foute invoer is volledig klantspecifiek te maken.Artax spss dimensions Footer Image
© 1995 - 2014 Artax B.V. Alle rechten voorbehouden
Artax spss dimensions Footer Image
artax applicatie ontwikkeling artax applicatie ontwikkeling artax applicatie ontwikkeling artax applicatie ontwikkeling artax applicatie ontwikkeling artax applicatie ontwikkeling artax applicatie ontwikkeling artax applicatie ontwikkeling artax applicatie ontwikkeling artax applicatie ontwikkeling artax applicatie ontwikkeling artax applicatie ontwikkeling artax applicatie ontwikkeling artax applicatie ontwikkeling artax applicatie ontwikkeling